Min skola och B.A.P's Daehyun

Den skolan jag ska gå på (under de första månaderna i alla fall) heter Sajik Girls' High School, och ligger i Sajik-Dong. Jag har inte hittat så mycket bilder på skolan eller information på engelska, men det finns en officiell hemsida på Koreanska. Inte för att jag förstår mycket av det ännu, haha. 
 
Här är de få bilder jag hittade på min framtida skola!
Detta är min skolas cafeteria, som tydligen är nybyggd. Jättesnygg tycker jag!
 
Känns inte detta lite som trapporna i K-dramat "Boys over flowers"? 
 
 
Detta ser ut som en fin matsal för mig att trilla med min mat inför alla, woop woop! 
Detta är mitt favoritställe än så länge, det ser precis ut som ett sånt tak de har i de flesta japanska animes! Underbart, jag har lovat mina kompisar att smyga upp dit och äta mat någon gång för deras skull, haha!!
 
Sedan fick jag reda på att Daehyun, killen med rösten av en ängel, från kpop gruppen B.A.P gick på Sajik Middle School, vilket är skolan en bit ifrån min. Kalla mig fangirl men det fick mig att springa runt i cirklar i mitt rum och låta som en döende höna. 
Look at him. Seriously, look at him. ♥
 
Tänkte införa någon som jag kallar "Dagens K-music" där jag lägger upp en koreansk låt (inte nödvändigtvis Kpop, jag lyssnar på mycket annat än det) i varje inlägg för att dela med mig av awesome låtar jag hittat! 
Dagens K-music låt blir en låt jag lyssnat mycket på det senaste och som får mig att hoppa i takt varenda gång jag hör den.
 
 
God natt, jag måste sova. Jag ska upp tidigt för att åka till Ullared med min pappa för att sedan spendera nästa vecka i Varberg på en camping med min kompis, så det lär inte bli några inlägg på ett tag.

안녕히 주무세요! ♥


Busan

Lite bilder på Busan där jag kommer att bo: 
(Denna bilden är tydligen tagen från Busan Tower, så vackert!)
 
 
 
Här är lite bilder från det området jag kommer att bo i, Sajik-Dong: 
 
Den vita byggnaden till höger och den upplysta byggnaden till vänster är båda stora idrottsarenor. Från vad jag har läst så är Sajik-Dong ett populärt ställe för idrottsevent och liknande.
Inuti den vita byggnaden till höger på förra kortet
 
 
Over and out. ♥ 

Heeej! ^-^

Hej alla fina människor där ute!
Som jag pratar om i videon så är det endast en (freaking) månad kvar innan jag flyger iväg till andra sidan jorden! Här är en, awkward, videoblogg där jag presenterar mig själv! Ni får ursäkta min efterblivenhet, men jag var väldigt trött när jag spelade in den och hjärnan var inte riktigt med i svängarna. Jag orkarde inte klippa och klistra i videon idag, men det lär jag nog göra nästa gång så att jag inte babblar på för länge!
I alla fall; kram på er! Hörs snart!♥