Videoblogg!

 
I know, I know. I know you can't handle my hotness in the video, I'm too sexy for ma shirt. Not. Nej men vill bara påpeka att det är sent på kvällen, jag är 100% sminkfri and I don't ca-a-a-a-are (insert 2ne1's song here)!
 
Visste inte heller vad jag skulle snacka om, men som jag sa i videon; om ni vill höra om något speciellt så gör jag gärna en video eller ett inlägg om det! :) 
 
Kram på er! 
 
Dagens K-music:
WASSUP - Wa$$up
 

BILDBOMB!

Hej! 
 
Idag firade vid Chuseok, en av de största högtiderna här i Sydkorea. Här kommer en bildbomb från idag, I hope you're prepared!
Min traditionella Koranska klänning, aka 'Hanbok'
 Igår när jag, min värdmamma och värdsyster lagade mat inför Chuseok. Här friterar vi någon sorts rot (gottgottgott)
Friterad fisk~
Där maten som lagats läggs upp i skålar till familjens förfäder, och mattan framför är till för när man bugar. 
Efter cermonin åkte jag, umma (mamma) och unni (har flera betydelser, men i detta fallet storasyster) till Haeundae Beach, den populäraste stranden i Busan. Idag var det fullt av utländska människor där, antagligen för att alla Koreaner var hemma och firade Chuseok.
HONEYBUTTERBREAD! SWEDEN, Y U NO HAVE THIS?! SÅ SJUKT GOTT! 
Bubbletea!
Sockervadd!
Min värdsyster Y-ul! 
 
 
 
 

Trött..

Hi guys! ♥
 
Jag vet att jag inte uppdaterar ofta, men det är svårt! Det händer så mycket hela tiden så jag vet aldrig vart jag ska börja eller sluta. Det är för mycket som händer, därför skriver jag inte. Men också för att jag börjar vänja mig vid saker här, det är inte lika nytt för mig längre. Jag vet att det bara har gått tre veckor men det känns som att jag har varit här i tre månader. 
 
Jag går i skolan varje dag förutom på helgen, de andra studenterna går till 9 på kvällen, men jag och Nicole, den andra utbytesstudenten, lämnar skolan vid 2 varje dag eftersom att vi måste åka till Kyung Sung university för Koreanska lektioner och, om två veckor, Taekwondo. 
Eleverna i min klass är underbara, de är så hjälpsamma och söta så det finns inte! In fact, all the students in my school are really nice to me so far! 
Skolmaten är helt okej, och med okej så menar jag åt det bättre hållet. Idag fick vi kimchi jjigae (kimchi soppa), ris, kimchi, kycklingblanding och grönsaker. Pretty good! 
 
Jag har inte orkat synka min mobil med datorn ännu så no pictures yet, sorry! En dag, när det inte känns som att en lastbil har kört över mig mentalt, ska jag fixa det och bomba er alla med bilder! En dag... 
 
Sängen kallar på mig, jag är så trött...
Jag ska försöka skriva/lägga in bilder snart! Min nuvarande vardag lämnar rätt lite tid åt bloggning, men jag är ledig några dagar nästa vecka tack vare Chuseok ( Koreansk högtid) 
 
Dagens K-indie: 
Milktea
 
 
P.s Idag fyller underbara Sofie Johansson (bäääääästis) 17 år, grattis grattis! <3